இலங்கையர்களுக்கான உணவு சார்ந்த போசாக்கு வழிகாட்டிகள்
Publication details: WHO, 2011.Description: 98p.; 21 cmISBN:- 978-955-0505-19-7
- 641.1 ELA
![](/opac-tmpl/bootstrap/itemtypeimg/bridge/book.png)
Item type | Current library | Collection | Call number | Materials specified | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Maharagama Ground Floor | Lending Collection | 641.1 ELA (Browse shelf(Opens below)) | Available | 153541 | ||
![]() |
Maharagama Ground Floor | Lending Collection | 641.1 ELA (Browse shelf(Opens below)) | Available | 153540 |
Browsing Maharagama shelves, Shelving location: Ground Floor, Collection: Lending Collection Close shelf browser (Hides shelf browser)
641 SIV Food Processing and Preservation | 641 YOU Health Food Cooking : Vegetables & Salads | 641.1 DAV Let's Eat Right to Keep Fit | 641.1 ELA இலங்கையர்களுக்கான உணவு சார்ந்த போசாக்கு வழிகாட்டிகள் | 641.1 ELA இலங்கையர்களுக்கான உணவு சார்ந்த போசாக்கு வழிகாட்டிகள் | 641.1 FLE Introduction to Nutrition | 641.1 FOO Food based dietary guidelines for sri lankans |
There are no comments on this title.